Stiri

14 Ianuarie 2015

Jaguar anunţă un nou crossover de înaltă performanţă ce va completa gama de modele din 2016

12 Ianuarie 2015: Jaguar a confirmat introducerea în gamă a unui nou model, denumit Jaguar F-PACE, care va fi disponibil spre vânzare începând cu anul 2016.
 
Ian Callum, Directorul responsabil de Design pentru marca Jaguar, a declarat: “Reacţia pozitivă la conceptul C-X17 a fost copleşitoare, astfel că a devenit imperativ necesar să îl transformăm în realitate.”
 
Modelul Jaguar F-PACE, inspirat de F-TYPE, reprezintă o balanţă perfectă între performanţă, stil şi caracter practic. Acesta oferă o îmbinare unică între designul exterior inspirat din modelele sport Jaguar şi un interior spaţios, practic şi realizat cu măiestrie. F-PACE este destinată să fie maşina sport de familie a gamei Jaguar.”
 
Jaguar F-PACE combină interiorul spaţios unic în clasă, cu dinamica excepţională şi utilitatea a 5 locuri, într-un crossover cu adevărat performant. Acesta va îngloba toate valorile Jaguar: design atrăgător, manevrabilitate, agilitate, finisaje interioare luxoase şi tehnologie modernă.
 
Andy Goss, Directorul de Vânzări pentru mărcile Jaguar şi Land Rover a declarat la Detroit: “În 2015, Jaguar va sărbători 80 de ani. Am început acest an anunţând primul nostru crossover, pe care îl considerăm cea mai practică maşină sport – un model construit pe valorile fundamentale ale mărcii, Graţie, Viteză şi Spaţiu, pentru a deveni unul dintre cele mai inovatoare modele Jaguar pe care le-am construit până în prezent. Modelul F-PACE a intrat deja în etapa de testare şi dezvoltare tehnică în vederea punerii în vânzare din anul 2016.”
 
Modelul F-PACE va fi produs în Solihull, Marea Britanie.
 
Mai multe detalii despre modelul Jaguar F-PACE vor fi dezvăluite mai târziu în acest an.


Pentru detalii suplimentare:
Ligia Paul 
Marketing & Communications Manager Jaguar Land Rover
ligia.paul@tiriacauto.ro
0743.332.254