PROPULSIA ELECTRICA JAGUAR

PROPULSIA ELECTRICA JAGUAR

La Marrakesh, ambii piloti ai echipei Panasonic Jaguar Racing au trecut linia de sosire si toate cele 4 masini au terminat cu bine cea mai lunga cursa din istoria acestui campionat.

AFLATI MAI MULTE

INAPOI PE PISTA

Echipa Jaguar este lider in domeniul propulsiei electrice si impinge tot mai mult limitele tehnologiei si ambitiei noastre.

I-PACE este mai mult decat un concept. Este intruchiparea primului model de serie Jaguar cu propulsie electrica si reprezinta inceputul drumului in domeniul vehiculelor electrice cu un caracter sportiv. Jaguar investeste in tehnologia de avangarda a vehiculelor cu zero emisii, ajutand astfel soferii sa inteleaga mai bine vehiculele electrice.

FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA

VA PREZENTAM MODELUL I-TYPE

Cu o putere de 200 kW (270 CP), generata de un motor special si un sasiu foarte usor din fibra de carbon, cu o structura de tip fagure, I-TYPE ofera un comportament sportiv si acceleratii foarte puternice, pentru performante exceptionale pe circuitele stradale de Formula E.


EXPLORATI MODELUL

  

NOI SUNTEM GATA DE START, TU ESTI?

Emotia cursei nu inseamna nimic fara bucuria fanilor. Si, pentru prima data, puteti fi mai mult decat un simplu spectator. Cu FanBoost va puteti ajuta in cursa pilotul favorit Jaguar, direct de pe telefonul mobil.

CE ESTE FANBOOST

ADN DE CURSE

>Reputatia Jaguar in materie de performante, tehnologie si design a fost construita in cele mai dificile curse si in cele mai grele campionate din lume. De la Le Mans la Formula 1 si acum la Formula E, pistele de curse reprezinta mediul nostru de testare.

ISTORICUL NOSTRU DE CURSE

CE ESTE FORMULA E?

Formula E este primul campionat mondial de monoposturi cu propulsie electrica si include 14 curse desfasurate pe 12 circuite stradale de pe 5 continente. Panasonic Jaguar Racing va participa la Formula E odata cu inceputul sezonului 3 (octombrie 2016).


DESPRE FORMULA E

Panasonic Jaguar Racing si partenerii sai au aceleasi obiective: sa colaboreze, sa invete si sa castige. Lucrand impreuna cu aceasta tehnologie avansata, avem incredere in viitorul automobilelor electrice.

PARTENERII NOSTRI


  

CONCEPTUL JAGUAR I-PACE

Experienta acumulata si inovatiile puse in practica pe automobilele de curse de formula E vor fi transpuse in productie de serie in a doua jumatate a anului 2018.

Conceptul I PACE este o avanpremiera pentru primul model de serie Jaguar cu propulsie exclusiv electrica, un automobil sportiv si performat, cu 5 locuri, care dezvolta un cuplu de 700 Nm, disponibil in orice moment, o putere de 400 CP si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4 secunde.

EXPLORATI CONCEPTUL I-PACE

URMARITI-NE

Pentru informatii exclusive despre echipa, vehicule si program, accesati linkurile de mai jos.