PERFORMANTE SI TEHNOLOGIE

Conceptul I-PACE imbina performantele Jaguar si rafinamentul legendar pe care il ofera o experienta incitanta la volan.

Cuplul de 700 Nm disponibil instantaneu si puterea de 400 CP asigura conceptului I-PACE o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4 secunde. Conceptul I-PACE este propulsat de 2 motoare electrice, care asigura tractiune integrala, pentru performante excelente in toate conditiile de deplasare.

SUNT INTERESAT TRIMITETI-MI INFORMATII

  

O EXPERIENTA INCITANTA

Cuplul disponibil instantaneu asigura o acceleratie foarte rapida in linie dreapta. Ca un adevarat Jaguar, conceptul I-PACE se descurca excelent intr-o gama variata de conditii de deplasare. Cu stabilitatea asigurata de tractiunea integrala si agilitatea unui automobil sportiv, conceptul I-PACE inspira incredere la deplasarea pe orice suprafete de rulare si in orice conditii meteorologice.

TEHNOLOGIE AVANSATA

Tehnologia este unul dintre subiectele prin care conceptul I-PACE se face remarcat, dar este in acelasi timp discreta si concentrata mai ales pe imbunatatirea confortului soferului si pasagerilor.

  

CONECTARE INTUITIVA

Tehnologia sofisticata a conceptului I-PACE nu este ostentativa sau deranjanta. Fiecare comanda si interactiune, fiecare informatie este furnizata in mod logic si intuitiv, pentru ca soferul sa fie intotdeauna atent la drum.

ECRANE EXCELENTE

Conceptul I-PACE furnizeaza toate informatiile prin intermediul a 4 ecrane, amplasate in campul vizual al soferului. Pe consola centrala sunt 2 ecrane pentru sistemul multimedia, iar informatiile despre vehicul sunt disponibile separat, pe ecranul din spatele volanului. Sistemul Head Up Display color prezinta discret informatii esentiale pe parbrizul vehiculului.

  

DISPONIBIL DIN A DOUA JUMATATE A ANULUI 2018

Fiti la curent cu ultimele stiri despre prezentarea conceptului I-PACE, in a doua jumatate a anului 2017.

Doriti sa fiti printre primii posesori ai unui model de serie I-PACE? Spuneti-ne si va vom face legatura cu cel mai apropiat dealer.

SUNT INTERESAT

TRIMITETI-MI INFORMATII

Imaginile prezinta conceptul I-PACE. Este posibil ca stilul, detaliile de finisare si amplasarea comenzilor pe modelele de serie sa fie diferite. Toate valorile pentru acceleratie, putere, viteza, autonomie si incarcare reprezinta estimari ale producatorului, pe baza ultimelor informatii disponibile in momentul publicarii. Inainte de lansare, modelele de serie vor fi testate si omologate, iar valorile oficiale vor fi disponibile inainte de prima comanda a unui client.