AFLATI MAI MULTE DESPRE VEHICULELE ELECTRICE

Vehiculele electrice (EV) ofera o alternativa fara emisii de noxe la motorul cu ardere interna. Datorita investitiei recente si inovatiilor in tehnologia bateriilor, generatia urmatoare de vehicule electrice, din care face parte conceptul I-PACE, va oferi soferului o experienta noua si incitanta.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

Vehiculele electrice
Autonomie
Baterie
Incarcare
Performante
Siguranta
Intretinerea
Pretul

 

  

DISPONIBIL DIN A DOUA JUMATATE A ANULUI 2018

Fiti la curent cu ultimele stiri despre prezentarea conceptului I-PACE, in a doua jumatate a anului 2017.

Doriti sa fiti printre primii posesori ai unui model de serie I-PACE? Spuneti-ne si va vom face legatura cu cel mai apropiat dealer.

SUNT INTERESAT

TRIMITETI-MI INFORMATII

Toate valorile pentru acceleratie, putere, viteza, autonomie si incarcare reprezinta estimari ale producatorului, pe baza ultimelor informatii disponibile in momentul publicarii. Inainte de lansare, modelele de serie vor fi testate si omologate, iar valorile oficiale vor fi disponibile inainte de prima comanda a unui client.

Aspectul, imaginile, descrierile si pretul conceptului I-PACE sunt prezentate pentru a indica succesul de care credem ca se va bucura vehiculul finalizat. JLR isi rezerva dreptul de a varia, modifica sau retrage orice element intre timp (inainte de lansarea de comenzi ferme de catre clienti), in special, dar fara a se limita la situatii care survin ca urmare a modificarilor legislative sau de reglementare, modificarilor de pe piata si solicitarilor de service sau de productie aferente vehiculului finalizat sau functiilor si componentelor acestuia. Pentru termenii si conditiile complete, dati click aici.