DESIGNUL CONCEPTULUI I-PACE

Conceptul I-PACE este in primul rand un Jaguar adevarat, un veritabil deschizator de drumuri in domeniul vehiculelor electrice.

La proiectarea vehiculelor electrice pot fi implementate idei noi. Conceptul I-PACE ofera o imagine a viitorului Jaguar.

SUNT INTERESAT TRIMITETI-MI INFORMATII

STIL IMPRESIONANT

„Provocarea a fost sa proiectam si sa realizam un vehicul electric in care sa se regaseasca ADN-ul unui Jaguar - sa se adreseze placerii de a conduce si sa incite simturile.”

Ian Callum, Director de Design 

AERODINAMICA ULUITOARE

Designul impresionant al conceptului I-PACE, cu priza de aer aerodinamica de pe capota, manerele exterioare integrate ale usilor si canalele de aer cu forma indrazneata, maximizeaza autonomia vehiculului electric si reduce rezistenta la inaintare a acestuia.

ACCESATI GALERIA

  

DISPONIBIL DIN A DOUA JUMATATE A ANULUI 2018

Fiti la curent cu ultimele stiri despre prezentarea conceptului I-PACE, in a doua jumatate a anului 2017.

Doriti sa fiti printre primii posesori ai unui model de serie I-PACE? Spuneti-ne si va vom face legatura cu cel mai apropiat dealer.

SUNT INTERESAT

TRIMITETI-MI INFORMATII

REMARCABIL SI SOFISTICAT

Cu un habitaclu cu 5 locuri luxos si sportiv, datorita materialelor fine si tehnologiei avansate, conceptul I-PACE va transpune intr-o lume aparte din momentul in care deschideti usa. Consola centrala flotanta si plafonul panoramic contribuie la crearea unui habitaclu luminos si aerisit, care evidentiaza calitatea exceptionala a interiorului.

ACCESATI GALERIA 

  

HABITACLU PRACTIC SI SPATIOS

Vehiculele electrice nu trebuie sa aloce spatiu motorului cu ardere interna sau tunelului transmisiei. Habitaclul spatios si ampatamentul mai lung al conceptului I-PACE ofera un spatiu pentru picioare generos, pentru 5 adulti, si solutii de depozitare multiple si ingenioase pentru bagaje si alte obiecte.

La proiectarea vehiculelor electrice pot fi implementate idei noi. Conceptul I-PACE ofera o imagine a viitorului Jaguar.