XJ

OPTIUNI

SIGURANTA SI SECURITATEA XJ

O gama de sisteme de siguranta avansate, concepute pentru protectia si siguranta dumneavoastra si a pasagerilor dumneavoastra in fiecare calatorie.

CAROSERIE SECURIZATA

Structura de rezistenta ranforsata a XJ este proiectata sa va protejeze pe dumneavoastra si pasagerii dumneavoastra in permanenta. Panourile sale din aluminiu si sasiul monococa sunt lipite chimic si nituite pentru a realiza o caroserie exceptional de rezistenta si rigida, care ajuta la protejarea ocupantilor in cazul unei coliziuni.

SISTEME DE ASISTENTA LA PARCARE

Asigurati-va ca sunteti avertizati privind prezenta obiectelor din jur cu un semnal de avertizare acustic de la sistemul de senzori de parcare din fata si din spate, prevazut cu indicator vizual pe ecranul tactil.

Pentru siguranta si confort suplimentare, Camera Video Spate cu sistem de ghidare ofera informatii utile, afisate pe ecranul tactil, indicand zona in care masina va merge cu spatele.

MONITORIZARE PENTRU UNGHIUL MORT

Pentru mai multa incredere la schimbarea benzii pe autostrada, Sistemul de monitorizare pentru Unghiul Mort foloseste senzori radar pentru a alerta soferul cu privire la prezenta oricarui vehicul ascuns in unghiul mort. O pictograma de avertizare portocalie din oglinda exterioara corespunzatoare se aprinde imediat ce este detectat un vehicul.

1. Airbaguri si protectie la impact
2. Sistemul de impact pentru pietoni™
3. Scaunele pentru copii
4. Siguranta sporita

Airbaguri si protectie la impact

XJ este proiectat sa va asigure protectie maxima in cazul unei coliziuni: doua airbaguri frontale, doua airbaguri in marginile exterioare ale scaunelor si airbaguri cortina laterale deasupra geamurilor laterale din fata si din spate. La acestea se adauga senzorii din scaunele din fata care detecteaza dimensiunile si greutatea soferului si pasagerului, pentru ca centurile de siguranta sa minimizeze contactul cu airbagurile, activand tehnologia de ”amortizare a impactului”. intre timp, tehnologia de protectie la impact deplaseaza instantaneu tetierele catre inainte in caz de accident.

Sistemul de impact pentru pietoni™

Ajuta la protectia oamenilor din exteriorul masinii precum si a celor din interior. Daca vehiculul XJ loveste o persoana care se deplaseaza pe jos, senzorii interni ridica instinctiv capota usor pentru a preveni coliziunea pietonului cu elementele motorului de sub capota.

Scaunele pentru copii

Siguranta copilului dumneavoastra la orice varsta este esentiala. Jaguar a proiectat si testat o gama de echipamente pentru toate varstele. De la scaune pentru nou-nascuti la cele pentru copii si protectii moi pentru copiii mari. Toate echipamentele sunt usor de instalat, indepartat si curatat.

Siguranta sporita

Asigurati securitate maxima pentru masina dumneavoastra XJ. Controlati sistemul de inchidere de la distanta de la cheia pliabila. Puteti de asemenea bloca si chiar inchide de doua ori usile dumneavoastra de la butonul de pe manerul usii. In plus, usile se blocheaza automat atunci cand atingeti o viteza prestabilita. Ca o ultima linie de siguranta, autoturismul dumneavoastra XJ este protejat in permanenta de o alarma si un imobilizator pentru motor.
 

Sisteme de sunet Meridian™

Bucurati-va pe deplin de muzica dumneavoastra favorita, cu doua sisteme de inalta fidelitate dezvoltate de Meridian™, cu o tehnologie ce creeaza o experienta la nivelul de calitate si fidelitate intentionat de artist.

Descoperiti mai multe despre sistemul Multimedia al modelului XJ

Culori si materiale pentru interior

Personalizati-va modelul XJ cu o varietate de combinatii de culori. Puteti de asemenea alege culoarea pielii si textura, furnirul decorativ, cusaturile si tapiteria de plafon.

Descoperiti mai multe despre interiorul modelului XJ

Plafon panoramic din sticla

Plafonul panoramic din sticla cu protectie contra luminii si caldurii al modelului XJ se intinde pe toata latimea masinii, creand un mediu aerisit, spatios si totusi privat al cabinei.

Descoperiti mai multe despre exteriorul modelului XJ

Caroserie autoportanta protectoare

Constructia din aluminiu a modelului XJ iese din tipare. Este proiectata pentru a fi puternica dar incredibil de usoara, cu o distributie aproape perfecta a greutatii.

Descoperiti mai multe despre siguranta si securitatea modelului XJ

Motoare

Puternice, cu raspuns rapid, inteligente. Puteti alege dintr-o gama de motoare exceptionale, construite pentru a satisface cerinte de condus diferite, dar intotdeauna cu performante si manevrabilitate remarcabile.

Descoperiti mai multe despre dinamica la deplasare a modelului XJ