XJ

OPTIUNI

XJ MULTIMEDIA

Muzica, radio, TV si film pentru placerea dumneavoastra. Sisteme de telefonie si navigatie pentru confortul dumneavoastra.

Sisteme de sunet Meridian™

Proiectate pentru XJ de Meridian, expertii britanici in sisteme de sunet, sunt disponibile trei sisteme: Sistemul Audio Meridian 380W, Sistemul Audio Surround Meridian 825W si Sistemul Audio de Referinta Meridian 1300W. Toate beneficiaza de tehnologii avansate precum software Digital Sound Processor (DSP) pentru a crea un sunt stereo impecabil in intreg habitaclul si a optimiza fiecare element al sistemului, precum si Meridian Cabin Correction (MCC) pentru a imbunatati considerabil claritatea si fidelitatea in redare a muzicii dumneavoastra. Sistemul Audio Meridian 380W are 14 difuzoare, inclusiv 2 subwoofere si woofere in usile frontale de 2 x 8'' pentru o experienta audio extraordinara. Sistemul Audio Surround Meridian 825W foloseste nu mai putin de 20 de difuzoare, inclusiv 2 subwoofere cu tehnologia de egalizare a sunetului Audyssey MultEQ pentru a produce sunet surround 7.1, cu tehnologia exclusivista Meridian Trifield™ ce asigura o imagine stereo perfecta pentru fiecare ocupant oriunde ar fi pozitionati acestia. Componenta de ultima generatie a gamei este Sistemul Audio de Referinta Meridian 1300W ce foloseste un numar impresionat de 26 difuzoare.
XJ este locul perfect pentru intalniri de afaceri sau discutii informala in timp ce te deplasezi - fara sa fie nevoie sa ridicati vocea. Asistentul pentru Conversatie, disponibil standard cu Sistemul Audio de Referinta Meridian, permite soferului sau pasagerului de pe scaunul din fata sa vorbeasca cu usurinta cu pasagerii de pe bancheta din spate a masinii si invers. Microfoanele situate deasupra fiecarei pozitii accentueaza vocile ocupantilor masinii prin difuzoarele sistemului audio, facand mult mai usoara ascultarea pentru fiecare.

SISTEMUL DE SUNET JAGUAR

Nicio distorsiune, doar muzica redata perfect cu Sistemul Audio Jaguar 250W: 12 difuzoare cu un amplificator pentru tonuri joase si un difuzor pentru frecvente inalte, montate in fiecare usa. Toate sistemele noastre audio sunt dotate cu radio Digital si AM/FM si sunt compatibile WMA si MP3.

MULTIMEDIA PENTRU PASAGERI

Contribuiti la relaxarea pasagerilor cu Pachetul Multimedia pentru Scaunele din Spate. Acesta ofera doua ecrane de 8'' in tetierele scaunelor din fata - pentru o experienta imbunatatita este disponibil un upgrade la ecranele de 10.2'' montate in spatele scaunelor din fata. Pasagerii din spate pot urmari continut TV, DVD sau in direct prin Interfata Media pentru Bancheta din Spate. Sistemul include casti si transmitator wireless digital dublu WhiteFire®.

CONTROALE INTUITIVE

Beneficiati de flexibilitate completa prin operarea sistemelor multimedia XJ, atunci cand alegeti o piesa muzicala, cand preluati un apel telefonic sau cand cereti instructiuni de deplasare sistemului de navigatie. Un ecran tactil color de 8'' in consola centrala va asigura controlul deplin. Puteti de asemenea gestiona cele mai frecvent folosite functii fara a va lua mainile de pe volan, folosind o combinatie de meniuri si butoane de control a Instrumentelor Virtuale montate pe coloana de directie.

NAVIGATIE SI APELURI TELEFONICE

Sunteti in permanenta conectat, in siguranta. Efectuati apeluri telefonice folosindu-va de ecranul tactil sau de comenzile de pe volan, sau controlati continutul audio de la distanta datorita sistemului de entertainement, dotat cu tehnologie Bluetooth®. Sistemul de navigatie al modelului XJ va ofera instructiuni clare si actualizate si, daca este necesar, alerte despre aglomerari si rute alternative. Si, daca ramaneti fara combustibil, ecranul tactil afiseaza detalii despre cele mai apropiate statii de alimentare.

.

Sisteme de sunet Meridian™

Bucurati-va pe deplin de muzica dumneavoastra favorita, cu doua sisteme de inalta fidelitate dezvoltate de Meridian™, cu o tehnologie ce creeaza o experienta la nivelul de calitate si fidelitate intentionat de artist.

Descoperiti mai multe despre sistemul Multimedia al modelului XJ

Culori si materiale pentru interior

Personalizati-va modelul XJ cu o varietate de combinatii de culori. Puteti de asemenea alege culoarea pielii si textura, furnirul decorativ, cusaturile si tapiteria de plafon.

Descoperiti mai multe despre interiorul modelului XJ

Plafon panoramic din sticla

Plafonul panoramic din sticla cu protectie contra luminii si caldurii al modelului XJ se intinde pe toata latimea masinii, creand un mediu aerisit, spatios si totusi privat al cabinei.

Descoperiti mai multe despre exteriorul modelului XJ

Caroserie autoportanta protectoare

Constructia din aluminiu a modelului XJ iese din tipare. Este proiectata pentru a fi puternica dar incredibil de usoara, cu o distributie aproape perfecta a greutatii.

Descoperiti mai multe despre siguranta si securitatea modelului XJ

Motoare

Puternice, cu raspuns rapid, inteligente. Puteti alege dintr-o gama de motoare exceptionale, construite pentru a satisface cerinte de condus diferite, dar intotdeauna cu performante si manevrabilitate remarcabile.

Descoperiti mai multe despre dinamica la deplasare a modelului XJ