XJ

OPTIUNI

INTERIOR XJ

Habitaclul modelului XJ este in egala masura conteporan si luxos, creat pentru a incita simturile si a oferi o experienta primitoare.

OPTIUNILE TALE DE CULORI SI MATERIALE

Confortul si calitatea sunt create din plin cu pielea supla si moale, avand cusaturi duble, suprafetele contemporane si gama de furniruri decorative de culoare Piano Black, fibra de carbon sau lemn veritabil. Sectiunile cu furnir decorativ au fiecare o grosime de 0,5 mm si sunt taiate cu laser pentru o precizie absoluta; acestea sunt apoi pozitionate cu mare grija astfel incat modelul de pe fiecare parte a habitaclului sa fie perfect oglindit in cealalta parte. Furnirurile decorative sunt lacuite, finisate si lustruite intr-un mediu optimizat pe temperatura si umiditate.
Pielea de pe scaune este disponibila in 3 texturi diferite: bond grain, soft grain si semi-anilina. Provenind de la cei mai buni furnizori de piele bruta din Marea Britanie si Italia si asigurand o atingere moale si naturala, toate tipurile de piele parcurg un proces de finisare amplu pentru a proteja materialul si a-i pastra in acelasi timp aspectul unic. Pentru intreaga gama XJ cusaturile sunt realizate cu ac dublu pentru durabilitate, accentuand fara echivoc calitatea remarcabila a marcii Jaguar. La anumite modele, cusaturile in culori contrastante cu pielea scaunelor si cu accesoriile usii adauga o nota suplimentara de personalizare.

PACHETUL SCAUNE SPATE PREMIUM

O serie de optiuni pentru scaune ofera reglaj electric si setari de memorare pentru pozitia dumneavoastra preferata. Pachetul Premium pentru Scaunele din Spate, disponibil numai la modelele cu ampatament lung (LWB), asigura un lux exceptional. Acesta include doua scaune spate, independente, cu posibilitate de inclinare a spatarului, care sunt incalzite si racite si prezinta trei functii de masaj, control automat al climei cu patru zone, jaluzele electrice pentru geamurile laterale si suport pentru picioare. Masutele business imbracate in piele adauga un plus de confort, fie ca va relaxati sau lucrati. Pentru a fi pe placul tuturor, exista de asemenea doua ecrane LCD de 10,2'' cu Interfata Media pentru scaunele spate, precum si un sistem cu telecomanda si doua perechi de casti wireless digitale WhiteFire®.

PACHETUL INTERIOR PENTRU MODELELE SPORT

La modelele XJ Premium Luxury si Portfolio puteti de asemenea personaliza interiorul modelului XJ cu un stil sport unic. Pachetul ofera scaune Sport din piele moale 18/18 imbunatatite cu reglare electronica pentru scaunul soferului si al pasagerului, scaune spate incalzite si racite cu memorie cu trei pozitii pentru scaunul soferului si al pasagerului. Doua optiuni suplimentare de tapiterie interioara sunt disponibile cu kitul de pedale cu accesorii din inox si controlul automat cu patru zone al climei.

CONFORTUL SOFERULUI SI PASAGERULUI

Confortul provine din control. Butoanele de control simple cu cinci pozitii de pe volan va permit sa gestionati functiile utilizate frecvent prin meniul de Instrumente Virtuale fara a va lua mainile de pe volan sau a privi la meniul de pe ecranul tactil. Butoanele de control suplimentare de sub spitele volanului actioneaza functia Cruise Control, functia de telefon si Voce Interactiva. Iar pentru un confort sporit in diminetile reci de iarna, XJ ofera optional un volan cu incalzire.
Pentru un confort desavarsit al soferului si pentru a asigura confortul deplin in calatoriile lungi, scaunele din fata pot fi alese cu 5 programe de masaj diferite care pot fi reglate in intensitate pentru a se adapta preferintelor individuale.

PRIVIRE DIN EXTERIOR

Habitaclul aerisit, spatios si totusi intim va starni aprecierea tuturor- acesta este creat de acoperisul panoramic fumuriu, care reflecta caldura. Acesta se extinde pe toata latimea masinii, pana in zona locurilor din spate, filtrand razele UV si inundand interiorul cu lumina naturala. Iar luneta completeaza aspectul deschis, formand o linie a acoperisului unduitoare, care accentueaza profilul prelung, coborat si lat al modelului XJ.

CONTROLUL CLIMEI

Reglati mediul din habitaclu in functie de preferintele dumneavoastra si ale pasagerilor cu controlul climei cu doua sau patru zone, ce include filtru de particule si de mirosuri, controlul umiditatii si dezaburire automata pentru geamuri.

JALUZELE ELECTRICE PENTRU GEAMURILE DIN SPATE

Jaluzelele electrice pentru geamurile din spate asigura confortul si protectia fata de lumina orbitoare a soarelui. Jaluzelele pot fi ridicate sau coborate prin simpla apasare a unui buton cand geamul din spate este complet inchis.

 

MASUTELE SPATE BUSINESS

XJ este acum un loc si mai bun pentru a lucra gratie noului stil al masutelor spate business, disponibile la modelele cu ampatament alungit. Executate cu maiestrie si avand sectiunile centrale acoperite cu piele, acestea sunt proiectate sa se plieze la locul lor in spatele scaunelor din fata atunci cand nu va mai sunt necesare.

INCHIDERE SOFT CLOSE A USILOR

Sistemul de inchidere automata a usilor asigura inchiderea in siguranta a usilor modelului XJ cu minimum de efort si fara zgomot inutil. In spatiile de parcare inguste sau ori de cate ori o inchidere usoara a usilor este de preferat, sistemul de inchidere usoara a usilor ofera asistenta

FIECARE DETALIU ESTE LUAT IN CONSIDERARE

O lumina albastra calda va invaluie in interiorul modelului XJ. Aceasta lumina calda este in egala masura practica si placuta, venind de la consola centrala, panourile usilor si pragurile usilor catre ceasul analogic. Printr-o singura atingere, va puteti deschide torpedoul sau puteti aprinde luminile consolei de plafon, gratie tehnologiei JaguarSense™.

Sisteme de sunet Meridian™

Bucurati-va pe deplin de muzica dumneavoastra favorita, cu doua sisteme de inalta fidelitate dezvoltate de Meridian™, cu o tehnologie ce creeaza o experienta la nivelul de calitate si fidelitate intentionat de artist.

Descoperiti mai multe despre sistemul Multimedia al modelului XJ

Culori si materiale pentru interior

Personalizati-va modelul XJ cu o varietate de combinatii de culori. Puteti de asemenea alege culoarea pielii si textura, furnirul decorativ, cusaturile si tapiteria de plafon.

Descoperiti mai multe despre interiorul modelului XJ

Plafon panoramic din sticla

Plafonul panoramic din sticla cu protectie contra luminii si caldurii al modelului XJ se intinde pe toata latimea masinii, creand un mediu aerisit, spatios si totusi privat al cabinei.

Descoperiti mai multe despre exteriorul modelului XJ

Caroserie autoportanta protectoare

Constructia din aluminiu a modelului XJ iese din tipare. Este proiectata pentru a fi puternica dar incredibil de usoara, cu o distributie aproape perfecta a greutatii.

Descoperiti mai multe despre siguranta si securitatea modelului XJ

Motoare

Puternice, cu raspuns rapid, inteligente. Puteti alege dintr-o gama de motoare exceptionale, construite pentru a satisface cerinte de condus diferite, dar intotdeauna cu performante si manevrabilitate remarcabile.

Descoperiti mai multe despre dinamica la deplasare a modelului XJ