XJ

OPTIUNI

EXTERIORUL XJ

Profilul impresionant si stilul caracteristic al modelului XJ este sustinut de o serie de dotari pentru confortul si siguranta dumneavoastra.

PRIVIT DIN EXTERIOR

Habitaclul aerisit, spatios si totusi intim al modelului XJ este creat de acoperisul fumuriu, panoramic, care reflecta caldura. Acesta se extinde pe toata latimea masinii, pana in zona locurilor din spate, filtrand razele UV si inundand interiorul cu lumina naturala. Iar luneta completeaza aspectul deschis, formand o linie a acoperisului unduitoare, care accentueaza profilul prelung, coborat si lat al modelului XJ.
De fapt, estetica siluetei aerodinamice a modelului XJ a reprezentat un aspect de prima importanta pentru proiectantii nostri. Modelul XJ a fost construit virtual in simulatorul de proiectare a vehiculelor de la Centrul de Realitate Virtuala al Jaguar, cel mai avansat din lume. Fiecare componenta a fost modelata in peste 43.000 simulari 3D separate. Peste 4 milioane de kilometri au fost parcursi in calatorii virtuale in unele din cele mai aspre si severe conditii din lume.

STIL UIMITOR

La o privire mai atenta, detaliile unice accentueaza liniile de design ale modelului XJ, cu elemente caracteristice uimitoare de stil precum blocurile optice cu lumina LED din spate in forma de gheara de pisica.
Designul rotilor este de asemenea o expresie puternica a stilului XJ, cu o varietate de forme disponibile la dimensiuni de 18'', 19'' sau 20''.

CONFORT SI CONTROL

Va puteti concentra pe condusul in toate conditiile, in timp ce pasagerii dumneavoastra se pot relaxa pur si simplu si admira privelistea. Toate acestea pentru ca modelul XJ beneficiaza de o serie de dotari pentru geamuri si oglinzi. Geamurile masinii sunt laminate pentru a reduce zgomotul exterior si lumina solara puternica. Geamurile din fata si din spate si oglinzile laterale pot fi incalzite pentru a elimina condensul sau gheata. Senzorii de pe parbrizul fata detecteaza primele picaturi de ploaie si activeaza instantaneu stergatoarele la viteza corespunzatoare.

CAPAC ELECTRIC PENTRU PORTBAGAJ CU REGLARE PE INALTIME

Capacul portbagajului este deschis si inchis electronic, fie printr-o singura actionare a telecomenzii, fie prin cea a unui buton din interiorul capacului portbagajului sau de la butonul de bara exterioara. Capacul portbagajului este usor de programat pentru a se deschide la inaltimea necesara pentru dumneavoastra.

Sisteme de sunet Meridian™

Bucurati-va pe deplin de muzica dumneavoastra favorita, cu doua sisteme de inalta fidelitate dezvoltate de Meridian™, cu o tehnologie ce creeaza o experienta la nivelul de calitate si fidelitate intentionat de artist.

Descoperiti mai multe despre sistemul Multimedia al modelului XJ

Culori si materiale pentru interior

Personalizati-va modelul XJ cu o varietate de combinatii de culori. Puteti de asemenea alege culoarea pielii si textura, furnirul decorativ, cusaturile si tapiteria de plafon.

Descoperiti mai multe despre interiorul modelului XJ

Plafon panoramic din sticla

Plafonul panoramic din sticla cu protectie contra luminii si caldurii al modelului XJ se intinde pe toata latimea masinii, creand un mediu aerisit, spatios si totusi privat al cabinei.

Descoperiti mai multe despre exteriorul modelului XJ

Caroserie autoportanta protectoare

Constructia din aluminiu a modelului XJ iese din tipare. Este proiectata pentru a fi puternica dar incredibil de usoara, cu o distributie aproape perfecta a greutatii.

Descoperiti mai multe despre siguranta si securitatea modelului XJ

Motoare

Puternice, cu raspuns rapid, inteligente. Puteti alege dintr-o gama de motoare exceptionale, construite pentru a satisface cerinte de condus diferite, dar intotdeauna cu performante si manevrabilitate remarcabile.

Descoperiti mai multe despre dinamica la deplasare a modelului XJ