JAGUAR XJ

XJ PORTFOLIO SWB

Control. Cu XJ Portfolio aveti controlul deplin al tuturor comenzilor, de la mediul din habitaclu pana la stilul de condus.

Jaguar Sequential Shift™ va ajuta sa combinati performanta cu un consum eficient de carburant. Transmisia automata cu 8 viteze a Jaguar ofera posibilitatea schimbarii extrem de rapide a vitezelor si este calibrata automat pentru a se adapta stilului dumneavoastra de condus - de la economic la sportiv. Bucurati-va de placerea schimbarii manuale usoare a vitezelor cu ajutorul padelelor montate la indemana, pe volan.

Intre timp, puteti regla mediul din habitaclu in functie de preferintele dumneavoastra si ale pasagerilor cu ajutorul controlului climei pe doua sau patru zone, ce include filtru de particule si de mirosuri, controlul umiditatii si dezaburire automata pentru geamuri.

Specificatiile bogate ale modelului XJ Portfolio va ofera noi nivele de conectivitate si confort. Fiecare detaliu a fost luat in considerare. Astfel ca, atunci cand va asezati pe scaunul soferului intr-o dimineata rece de iarna, veti fi recunoscatori pentru volanul incalzit al masinii, dotare standard.

 

MOTORUL TURBO DIESEL DE 3.0 LITRI V6 275

Bucurati-va de performantele superioare si de eficienta imbunatatita de utilizare a carburantului ale motorului turbo cu o gama larga de imbunatatiri inovatoare. Observati raspunsul imediat chiar si la viteze reduse, gratie sistemului turbo secvential cu functionare in paralel. Acesta atinge 0-100 km/h in doar 6,4 secunde cu o putere de 275CP si o forta de 600Nm.

Consum de combustibil (Combinat): Pana la 6,3 l/100km
Emisii de CO2: 167g/km
Transmisie: Transmisie automata cu 8 viteze cu Sistem Inteligent Stop/Start

JANTE

Alegeti dintr-o gama de noua jante elegante pentru a va oferi aspectul perfect pentru autoturismul dumneavoastra XJ Luxury.

Jante din aliaj de 19” Toba

(Optiune contra cost)

Jante din aliaj de 18” Meru

(Optiune gratuita)

Jante din aliaj de 19” Aleutian

(Standard)

Jante din aliaj de 19” Toba Polizate

(Optiune contra cost)

Jante din aliaj de 20” Kasuga

(Optiune contra cost)

Jante din aliaj de 20” Kasuga Polizate

(Optiune contra cost)

Jante din aliaj de 20” Orona

(Optiune contra cost)

Jante din aliaj de 20” Orona Polizate

(Optiune contra cost)

 

INTERIOR

Creati interiorul perfect cu ajutorul a doua teme de culoare si patru tipuri de furnir

Descarcati brosura

 

Finisari interioare

Scaune mahon cu partea superioara a bordului Truffle din piele Bond grain si plafon Canvas
Furnir decorativ

Furnir din aluminiu Bright Knurled Aluminium