XJ

ACESORII

STIL EXTERIOR JAGUAR XJ

Design care subliniaza performanta Jaguar.

Jaguar este rafinament britanic pur. Si nimic nu subliniaza acest lucru mai bine decat Colectia Lifestyle. Pentru a vedea Catalogul online, click aici.

  • Capace cromate oglinzi

    Capacele cromate accentueaza designul elegant al oglinzilor retrovizoare exterioare, adaugandu-le o nota de exclusivism.

  • Ornamente lustruite tevi de esapament

    Dati modelului dumneavoastra XJ un aspect modern.

  • Emblema centrala Union Jack 

    Adaugati o nota distinctiva modelului dumneavoastra Jaguar cu aceasta emblema monocroma speciala, cu o nota de stil britanic.

Sisteme de sunet Meridian™

Bucurati-va pe deplin de muzica dumneavoastra favorita, cu doua sisteme de inalta fidelitate dezvoltate de Meridian™, cu o tehnologie ce creeaza o experienta la nivelul de calitate si fidelitate intentionat de artist.

Descoperiti mai multe despre sistemul Multimedia al modelului XJ

Culori si materiale pentru interior

Personalizati-va modelul XJ cu o varietate de combinatii de culori. Puteti de asemenea alege culoarea pielii si textura, furnirul decorativ, cusaturile si tapiteria de plafon.

Descoperiti mai multe despre interiorul modelului XJ

Plafon panoramic din sticla

Plafonul panoramic din sticla cu protectie contra luminii si caldurii al modelului XJ se intinde pe toata latimea masinii, creand un mediu aerisit, spatios si totusi privat al cabinei.

Descoperiti mai multe despre exteriorul modelului XJ

Caroserie autoportanta protectoare

Constructia din aluminiu a modelului XJ iese din tipare. Este proiectata pentru a fi puternica dar incredibil de usoara, cu o distributie aproape perfecta a greutatii.

Descoperiti mai multe despre siguranta si securitatea modelului XJ

Motoare

Puternice, cu raspuns rapid, inteligente. Puteti alege dintr-o gama de motoare exceptionale, construite pentru a satisface cerinte de condus diferite, dar intotdeauna cu performante si manevrabilitate remarcabile.

Descoperiti mai multe despre dinamica la deplasare a modelului XJ