XE

OPTIUNI

EXTERIOR XE

Cu un stil incitant, o linie sinuoasa si o atitudine robusta, XE pare visceral, viu si gata de lupta. Intreaga caroserie a unui XE este realizata pornind de la principiul dinamicii fluidelor, modelat pe calculator de catre Jaguar, care permite optimizarea aerodinamicii si minimizarea rezistentei la inaintare.
XE ESTE DIFERIT

Fara indoiala un Jaguar, usor de recunoscut, de la prima privire un XE isi arata originea, eleganta si sportivitatea. Capota sculptata, care invaluie farurile stilizate, conturate de luminile LED in forma de J, ofera modelului XE o atitudine dominanta, hotarata, pregatita pentru orice situatie.


FORMA CAPOTA MOTOR

Sculptata aerodinamic, cu linii fluide specifice Jaguar, capota unui XE directioneaza cu exactitate aerul peste si in jurul caroseriei, exprimand vizual dinamismul nativ al unui XE.


GRILA DE RADIATOR

Inspirata de F-TYPE, grila de radiator ofera unui XE aspectul tipic unui automobil sportiv. Aceasta este proiectata pentru a permite pastrarea unei temperaturi si unei eficiente optime a motorului, la cele mai inalte niveluri de performanta si in toate conditiile.

 

PROFIL LATERAL

Ca toate modelele Jaguar moderne, XE dispune de o forma plonjanta a caroseriei, care da o nota de dinamism chiar si atunci cand automobilul stationeaza. Aceasta este definita de muchia care pleaca de la bara fata, se continua pe laterale si ajunge in spate. Prizele de aer laterale cromate, inscriptionate Jaguar, fac trimitere in mod deliberat la F-TYPE, iar linia geamurilor laterale face trimitere la litera J. Panourile exterioare din aluminiu dispun de muchii la fel de stranse, clare si exacte ca si un F-TYPE.


PRIZE DE AER LATERALE CROMATE

Sculptata aerodinamic, cu linii fluide specifice Jaguar, capota unui XE directioneaza cu exactitate aerul peste si in jurul caroseriei, exprimand vizual dinamismul nativ al unui XE.


CADRU LATERAL CROMAT

Geamurile laterale sunt incadrate de un ornament cromat continuu, care incheaga designul partii din fata, din spate si habitaclului. Acest arc argintiu sporeste personalitatea, eleganta si aspectul misterios al unui XE.


STRUCTURA DIN ALUMINIU

Utilizand tehnici derivate din industria aerospatiala, XE este primul dintr-o generatie noua de modele Jaguar care vor fi realizate pornind de la o structura complet noua, din aluminiu. Aliajul din aluminiu special dezvoltat, RC5754, este mai usor si mai rezistent decat orice aliaj utilizat de Jaguar pana acum si asigura o manevrabilitate imbunatatita si o flexibilitatea sporita a designului.

 

INCONTESTABIL, UN JAGUAR

O singura privire asupra partii din spate a unui XE si veti sti ca nu poate fi decat un Jaguar. Numai Jaguar dispune de tehnologia si experienta necesare crearii unei parti din spate atat de personalizate, iar Jaguar este liderul mondial in domeniul fabricarii automobilelor din aluminiu. Utilizarea aluminiului permite crearea unui design mai radical si a unor muchii mai ascutite, pornind de la structuri mai profilate si mai inovatoare, iar curbura laterala a caroseriei unui XE este trasata aerodinamic, pentru a permite curgerea fara intreruperi a aerului catre partea din spate.

 

 

 

 

 


PARTI LATERALE SPATE

Ca o felina gata de atac, XE dispune de o consola spate scurta, care subliniaza caracterul sportiv.STOPURI TIP LED

Inspirate de F-TYPE, lampile spate LED ale unui XE se remarca printr-un cerc distinct intersectat de o linie orizontala. Al treilea stop pe frana este o lama LED perfect integrata, care se intinde pe toata latimea marginii superioare a lunetei.