DESIGN

Calitatea si fabricatia desavarsite, dublate de designul englezesc modern fac din noul xf o limuzina eleganta si dinamica.

DESIGN EXTERIOR

Bucurati-va de un exterior atletic si seducator. Liniile atent curbate scot in evidenta aspectul sau impunator. Grila de radiator verticala, impozanta si capota profilata confirma acest lucru. Profilul perfect proportionat al unui XF este scos in evidenta de o singura linie laterala, care deseneaza un contur complet al caroseriei si culmineaza cu lampile spate tip LED alungite, cu grafica inspirata de la F-TYPE.

Forma supla, sportiva si moderna ii confera noului XF o aerodinamica avansata, care reduce rezistenta la inaintare si asigura un consum de combustibil si emisii de noxe reduse. Degajand incredere din toate unghiurile, noul XF are un aspect care te imbie sa-l conduci.


DESIGN INTERIOR

La interior, noul XF ofera un lux remarcabil si spatiu din abundenta - cel mai generos spatiu pentru genunchi in spate, disponibil la aceasta clasa. Designul inteligent si calitatea ridicata a fabricatiei creeaza un mediu pe cat de luxos, pe atat de confortabil. La apasarea butonului rosu de „Start”, totul prinde viata. Ca o orchestra bine acordata, fantele de ventilatie se deschid, selectorul de viteze JaguarDrive se ridica usor, motorul toarce - toate acestea va ajuta sa anticipati calatoria ce urmeaza.


LA VOLAN

• Secventa de pornire impresionanta a noului XF anticipeaza placerea calatoriei.

• Centrul de comanda InControl cu ecran tactil va pune la dispozitie o gama diversificata de functii proiectate pentru o experienta la volan cat mai incitanta, mai sigura si mai implicata.

• Pentru a personaliza noul XF, este disponibila o gama bogata de ornamente si finisaje.


CONFORT DEPLIN

• Noul XF dispune de cel mai generos spatiu pentru genunchi in spate la aceasta clasa, oferind pasagerilor spatiu si confort imbunatatite.

• Plafonierele si spoturile pentru lectura de tip LED asigura soferului si pasagerilor o iluminare clara, personalizata.

• Iluminarea ambientala suplimentara pentru intregul habitaclu, disponibila optional, sporeste eleganta interiorului unui XF. Optati pentru iluminarea ambientala configurabila si puteti alege dintre cele 10 variante de culori pe cea potrivita momentului.