F-TYPE

CARACTERISTICI SI OPTIUNI 

SIGURANTA SI SECURITATE

Sistemele sofisticate F-TYPE de asistare a soferului furnizeaza senzatie de siguranta, informatii si control, permitandu-va sa va concentrati doar pe placerea condusului.

PARCARE ASISTATA

Sistemele optionale de asistenta la parcare din fata si spate sunt menite sa previna conducatorul auto printr-o avertizare sonora cu privire la prezenta unor obiecte in apropiere. Mai multe informatii referitoare la pozitia lor fata de vehicul sunt oferite prin sageti afisate pe ecranul din centrul consolei vehiculului. Pentru siguranta suplimentara si comoditate, o camera optionala pentru parcarea cu spatele transmite imagini catre afisajul tactil de 8 inch.

MONITORIZARE DE UNGHI MORT SI DETECTARE APROPIERE VECHICUL

Monitorul optional pentru unghiul mort este menit sa ajute la prevenirea soferului asupra prezenței unui vehicul pe o banda alaturata, printr-o semnalizare luminoasa in oglinda laterala. Intre timp, sistemul de detectare a apropierii unui vehicul va anunta daca exista in spate vehicule care se apropie cu viteze care ar putea indica o trecere periculoasa de pe o banda pe alta.

BARE DE PROTECTIE ANTI-RASTURNARE

Acest element esential de siguranta pe modelele decapotabile contribuie la protejarea ocupantilor in cazul unei rasturnari. Beneficiind de finisaje in crom satinat (Satin Chrome) pentru F-TYPE si F-TYPE S, cu finisaj brun lucios pe F-TYPE V8 S, acestea sunt de asemenea disponibile, ca accesorii, cu finisaje din fibra de carbon sau crom.

  1. 1. FAZA LUNGA INTELIGENTA
  2. 2. DISTRIBUIRE ELECTRONICA A FORTEI DE FRANARE (EBD)
  3. 3. PROTECTIA OCUPANTILOR
  4. 4. SISTEM DE DETECTARE A CONTACTULUI CU UN PIETON™ (PEDESTRIAN CONTACT SENSING SYSTEM™)
  5. 5. DETECTARE TRAFIC DIN SENS OPUS
  6. 6. PARCARE ASISTATA
  7. 7. ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA (EBA)
Aflati mai multe despre F-TYPE

Adaptata stilului personal de condus

F-TYPE ofera o gama diversificata de optiuni pentru o experienta de condus personala si performante maxime.

Descoperiti Dinamica deplasarii F-TYPE

Design Interior

F-TYPE propune o multitudine de oportunitati pentru a transforma habitaclul intr-un mod unic. Va puteti adapta preferintelor personale aproape orice detaliu, de la scaune, culori, chiar si centura de siguranta.

Descoperiti mai multe despre interiorul F-TYPE

Divertisment la interior

Trei sisteme audio performante si rafinate aduc interiorul F-TYPE la viata cu un sunet incredibil de bogat.
Descoperiti mai multe despre multimedia F-TYPE

Descoperiti mai multe despre F-TYPE Multimedia

World Car Design of the Year

Acest prestigios premiu a fost castigat de F-TYPE ca urmare a evaluarii facute de catre un distins grup de experti in design si de catre juriul World Car of the Year.
Descoperiti mai multe despre designul exterior F-TYPE

Descoperiti exteriorul F-TYPE