F-TYPE

CARACTERISTICI SI OPTIUNI 

Prin utilizarea de tehnologii de ultima generatie si cu sistemele de sunet de inalta precizie integrate, F-TYPE va conecteaza, va informeaza si va ofera divertisment intr-un stil distinct.

COMENZI VIZUALE INTUITIVE

Ecranul Touch-screen 8'', de pe consola centrala a F-TYPE, va permite selectarea cu usurinta a controlului climatizarii, navigarea GPS, selectii audio sau accesarea sistemului optional de telefonie prin Bluetooth®. Prin intermediul ecranului tactil este posibila gestionarea conexiunilor multimedia, inclusiv iPod® sau MP3 player. Puteti selecta detaliile listelor de piese si afisa muzica in functie de artist, album sau gen muzical. Ecranul tactil controleaza, de asemenea, Sistemul optional de configurare dinamica.

JAGUAR INCONTROL™ APPS

Bucurati-va de aplicatiile smartphone prin intermediul ecranului tactil din interiorul masinii. O mufa USB si aplicatiile InControl™ - inclusiv Parkopedia si Hotelseeker- exista o varietate de aplicatii terte, lansate de-a lungul timpului, care vor anima experienta de din interiorul masinii. Sistemul InControl Apps este compatibil cu iPhone 5 si Android.
Accesat-va si actualizati-va sistemul de navigatie prin satelit (optional) rapid si usor. Controlati-va navigatia prin sistemul tactil si memorati pana la 20 de destinatii. Evitati intarzierile neprevazute cu ajutorul alertelor de ambuteiaje, sugestii de rute alternative si cgiar detalii despre cele mai apropiate statii de alimentare.

MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

Trei sisteme audio de inalta performanta aduc la viata ambianta din habitaclu prin intermediul unui sunet incredibil de amplu. Performantul Jaguar Sound System aduce profunzime si volum in interiorul masinii prin intermediul a 6 difuzoare, 180 W si 8 canale. Pentru o calitate superioara, sistemul dispune de optiunea Dynamic Volume Control, care modifica nivelul de redare pentru compensarea oricarei modificari a nivelului de zgomot din interiorul masinii.

Doua sisteme cu specificatii tehnice mai inalte au fost concepute special pentru F-TYPE in colaborare cu expertii britanici in domeniul audio Meridian. Pentru o experienta muzicala perfect adaptata acusticii din interiorul vehiculului si optimizarea fiecarui element al sistemelor, acestea folosesc tehnici avansate, precum tehnologia de procesare digitala a semnalului (DSP) precum si algoritmul avansat de corectie a sunetului in cabina, elaborat de Meridian. Sistemul de sunet Meridian ofera o redare audio de exceptie, pe 12 canale, prin intermediul a 10 difuzoare, inclusiv 2 sub-woofere, cumulând 380 W.

Sistemul de ultima generatie Surround Sound System de la Meridian dispune de 12 difuzoare si 770 W. Acest sistem avansat utilizeaza tehnologia Meridian Trifield pentru a oferi o experienta muzicala autentica si coerenta in cabina.

JAGUAR 180W

180W, 6 Difuzoare, 8 amplificatoare

MERIDIANTM 380W

380W, 10 Difuzoare, 12 amplificatoare clasa D DSP, controlul dinamic al volumului *Va rugam sa contactati dealerul pentru a verifica disponibilitatea

MERIDIANTM SURROUND 770W

770W, 12 Difuzoare, 16 amplificatoare clasa D DSP, Audyssey MultEQ Audio Equalisation, controlul dinamic al volumului 7.1 Surround Sound, tehnologie Meridian Trifield.
Aflati mai multe despre F-TYPE

Adaptata stilului personal de condus

F-TYPE ofera o gama diversificata de optiuni pentru o experienta de condus personala si performante maxime.

Descoperiti Dinamica deplasarii F-TYPE

Design Interior

F-TYPE propune o multitudine de oportunitati pentru a transforma habitaclul intr-un mod unic. Va puteti adapta preferintelor personale aproape orice detaliu, de la scaune, culori, chiar si centura de siguranta.

Descoperiti mai multe despre interiorul F-TYPE

Divertisment la interior

Trei sisteme audio performante si rafinate aduc interiorul F-TYPE la viata cu un sunet incredibil de bogat.
Descoperiti mai multe despre multimedia F-TYPE

Descoperiti mai multe despre F-TYPE Multimedia

World Car Design of the Year

Acest prestigios premiu a fost castigat de F-TYPE ca urmare a evaluarii facute de catre un distins grup de experti in design si de catre juriul World Car of the Year.
Descoperiti mai multe despre designul exterior F-TYPE

Descoperiti exteriorul F-TYPE