F-TYPE

CARACTERISTICI SI OPTIUNI 

INTERIOR F-TYPE

Interiorul F-TYPE combina perfect caracterul ergonomic si cel sport. Avand comenzi si instrumente de bord simple si evidente, cabina este construita in jurul soferului si dispune de o gama diversificata de culori si texturi, o oportunitate pentru expresie individuala.

 

 

COMENZI PENTRU SOFER

Instrumentele de pe tabloul de bord sunt simple, clare si usor citit pe cele doua cadrane analogice esentiale pentru o masina sport. Volanul din piele cu 3 spite incorporeaza functii-cheie pentru a facilita un control complet. Padele montate in spatele volanului va permit selectarea vitezelor prin simpla atingere a degetelor, fara sa fie nevoie sa luati degetele de pe volan.

PERSONALIZARE

F-TYPE pleaca de la chintesenta caracterului britanic al masinii Jaguar, dar personalitatea sa unica depinde de dumneavoastra. Prin alegerile pe care le faceti, veti crea masina pe care o veti iubi. Croiti-va stilul personal de interior, alegand dintre cele patru optiuni diferite pentru scaune, cu specificarea combinatiei de texturi si culori. Cu exceptionala colectie de pachete de styling, accesorii si optiuni Jaguar, F-TYPE-ul dumneavoastra devine cu adevarat personalizat – masina sport ideala.

 

BLACK PACK INTERIOR

Volan Sport din piele si cu partea inferioara plata (nu este incalzit, poate fi incalzit daca este adaugata aceasta optiune sau un pachet care sa o contina), ornament negru lucios si padele Ignis,  guri de ventilatie cu rama neagra, panoul instrumentelor cu finisaj negru, ornamente interioare din aluminiu Black Hex.

 

LUXUL SPATIULUI

Modelele F-TYPE Coupé pun la dispozitie un spatiu de depozitare generos. Avand o capacitate de pana la 407 de litri, spatiul este suficient de mare pentru a adaposti un set complet de bagaje. Pentru un acces facil si un plus de confort, dispunand de functia optionala de actionare electrica, hayonul poate fi deschis sau inchis la o simpla apasare de buton.

DEFLECTOR DE AER

Pentru o experienta de condus si mai relaxanta, atunci cand capota este ridicata, puteti reduce si mai mult zgomotul produs de vant, cu acest deflector optional de aer. Acesta se monteaza intre barele de protectie anti-rasturnare.

SISTEM DE VENTILARE INTELIGENT

Design-ul cabinei ofera vizibilitate cu distrageri minime ale atentiei. Vederea drumului din fata nu ar trebui impiedicata de niciun detaliu. Intelligent Venting System, parte a sistemului avansat de control climatic, ascunde orificiile duble de ventilatie centrale, care se extind automat atunci cand este necesar. Acestea se ridica din panoul de bord, iar dupa utilizare se retrag.

ILUMINAT CONFIGURABIL

Apasati butonul Start si F-TYPE prinde viata printr-o cascada de lumina provenind de la schimbatorul de pe consola centrala. Iluminatul configurabil, este standard pentru modelele F-TYPE S, F-TYPE V8 S si F-TYPE R , permitand si mai multa personalizare cu optiunile: Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral sau Red astfel incat sa va reflecte cat mai fidel starea de spirit sau stilul personal. Activati Dynamic Mode si lumina se va schimba in rosu pe manerele usilor, consola centrala si panoul de instrumente.

 

Aflati mai multe despre F-TYPE

Adaptata stilului personal de condus

F-TYPE ofera o gama diversificata de optiuni pentru o experienta de condus personala si performante maxime.

Descoperiti Dinamica deplasarii F-TYPE

Design Interior

F-TYPE propune o multitudine de oportunitati pentru a transforma habitaclul intr-un mod unic. Va puteti adapta preferintelor personale aproape orice detaliu, de la scaune, culori, chiar si centura de siguranta.

Descoperiti mai multe despre interiorul F-TYPE

Divertisment la interior

Trei sisteme audio performante si rafinate aduc interiorul F-TYPE la viata cu un sunet incredibil de bogat.
Descoperiti mai multe despre multimedia F-TYPE

Descoperiti mai multe despre F-TYPE Multimedia

World Car Design of the Year

Acest prestigios premiu a fost castigat de F-TYPE ca urmare a evaluarii facute de catre un distins grup de experti in design si de catre juriul World Car of the Year.
Descoperiti mai multe despre designul exterior F-TYPE

Descoperiti exteriorul F-TYPE