F-TYPE

CARACTERISTICI SI OPTIUNI 

EXTERIOR F-TYPE

Conceputa sa ofere performante dinamice si sa atraga toate privirile, silueta F-TYPE este atletica si seducatoare. Constructia sa usoara din aluminiu rigid ii adauga un plus de agilitate, iar proportiile sale perfecte ii confera o manevrabilitate si o precizie in viraje fara egal.

DESIGN EXTERIOR

Forma puternica si proportiile perfecte ale modelului F-TYPE ii dezvaluie descendenta din linia genealogica de referinta a masinilor sport de inalta performanta Jaguar. Forma fluida pare sculptata de vant, fiind creata cu tehnologia Jaguar de modelare aerodinamica de ultima generatie. Performantele sale aerodinamice sunt perfect integrate in caroserie pentru obtinerea unor niveluri reduse de forte ascensionale si a unei excelente stabilitati la viteze ridicate.

La viteze mai mari de 100 km/h are loc ridicarea automata a eleronului extensibil din spate, al carui efect, impreuna cu difuzorul frontal de sub grila fata si sistemul Venturi de directionare a fluxului de aer al barei spate reduc efectul ascensional cu pana la 120 kg. Chiar si manerele usilor se retrag atunci cand nu sunt necesare, designul lor incastrat ducand la crearea unui flux neintrerupt de aer de-a lungul lateralelor F-TYPE.

ILUMINARE FRONTALA INTELIGENTA

Modelul XF este o prezenta puternica pe sosea, cu faruri elegante HID Bi-function Xenon. Senzorii reactioneaza la viteza vehiculul si unghiul de bracaj al volanului, iar sistemul poate orienta bataia farului pentru a ilumina mai bine virajul si pentru a asigura o incredere sporita pe timp de noapte. Faza lunga inteligenta maximizeaza automat vizibilitatea soferului. La detectarea traficului din spate, din fata sau a iluminatului stradal, farurile comuta automat pe faza scurta.DESIGN PACK

Design Pack include praguri laterale extinse in culoarea caroseriei, deflector de aer bara fata si deflectoare aerodinamice in culoarea caroseriei.

BLACK PACK

Black Pack exterior include urmatoarele elemente negre: grila frontala cu rama neagra, bara de protectie, parte centrala spoiler fata, spoilere aerodinamice si grila gurilor de aerisie fata. Atat gurile de aerisie de pe capota cat si cele laterale sunt negre, precum si elementul Venturi al deflectorului de aer spate si barele anti-rasturnare.

DESIGN PACK SI BLACK PACK

Design Pack cu Black Pack includ rama geamurilor negru lucios (N/A pentru varianta Cabrio), praguri laterale extinse in culoarea caroseriei, deflector de aer fara fata si deflectoare aerodinamice in culoarea caroseriei, deflector de aer spate negru lucios cu ornament Venturi in culoarea caroseriei.

CARBON FIBRE PACK

Pachetul Carbon Fibre include capace oglinzi din fibra de carbon, pentru prizele de aer laterale, pentru barele de protectie in caz de rasturnare, precum si prize de aer capota motor din fibra de carbon. Acest pachet este disponibil pentru toate modelele F-TYPE si este disponibil ca accesoriu montat la dealer.

 

PLAFON PANORAMIC

Pemitand transformarea habitaclului intr-un spatiu mai luminos si mai aerisit, un plafon integral panoramic este o optiune oferita pentru modelele F-TYPE Coupé. Optiunea dispune de un stor interior actionabil manual, atunci cand se doreste mai putina lumina si mai multa discretie.

PLAFON DIN ALUMINIU

Pentru o silueta Coupé completa, plafonul din aluminiu al F-TYPE este la fel de rigid si de usor precum restul caroseriei. Completeaza perfect culoarea, stilul si linia profilului puternic al modelului F-TYPE, definind o masina sport in cea mai pura forma.

PLAFON PANORAMIC DIN STICLA

Permitand chiar si mai multa lumina naturala la interior, un plafon panoramic este optional pentru modelele F-TYPE Coupé. Pentru o izolare sporita, acesta este prevazut cu o trapa actionabila manual.

PLAFON DIN FIBRA DE CARBON

Plafonul optional din fibra de carbon este cu 20% mai usor decat plafonul standard, din aluminiu, pastrand in acelasi timp, o structura rigida si sigura.

FARURILE F-TYPE

Gata de atac, farurile alungite adauga siluetei F-TYPE un plus de intensitate felina. Forma lor se imbina in conturul aerodinamic al F-TYPE, fiind vizibile atat din fata cat si lateral. Farurile Bi-Xenon produc o lumina alba intensa, in vreme ce lampile de semnalizare cu LED confera o semnatura distincta pe timp de noapte.

ILUMINAT INTELIGENT

Aveti o vizibilitate foarte buna in fata si beneficiati de un condus mai sigur pe timp de noapte, prin folosirea sistemului optional Adaptive Front Lighting. Pentru o vizibilitate imbunatatita in timpul virajelor, acest sistem avansat masoara viteza F-TYPE si unghiul de bracaj al volanului, iar sistemul poate orienta bataia farului cu pana la 14 grade spre exterior si pana la 7 grade spre interior pentru a ilumina mai bine virajul. Sistemul optional Inteligent High Beam comuta automat intre faza scurta si faza lunga, in functie de necesitate.

LAMPI DE SEMNALIZARE SPATE

Lampile de semnalizare din spate unesc lateralele masinii printr-o linie zvelta, folosind o eleganta tehnologie LED. Privite din spate, acestea confera modelului F-TYPE o senzatie de latime si de frumoasa proportionalitate dinamica.

Aflati mai multe despre F-TYPE

Adaptata stilului personal de condus

F-TYPE ofera o gama diversificata de optiuni pentru o experienta de condus personala si performante maxime.

Descoperiti Dinamica deplasarii F-TYPE

Design Interior

F-TYPE propune o multitudine de oportunitati pentru a transforma habitaclul intr-un mod unic. Va puteti adapta preferintelor personale aproape orice detaliu, de la scaune, culori, chiar si centura de siguranta.

Descoperiti mai multe despre interiorul F-TYPE

Divertisment la interior

Trei sisteme audio performante si rafinate aduc interiorul F-TYPE la viata cu un sunet incredibil de bogat.
Descoperiti mai multe despre multimedia F-TYPE

Descoperiti mai multe despre F-TYPE Multimedia

World Car Design of the Year

Acest prestigios premiu a fost castigat de F-TYPE ca urmare a evaluarii facute de catre un distins grup de experti in design si de catre juriul World Car of the Year.
Descoperiti mai multe despre designul exterior F-TYPE

Descoperiti exteriorul F-TYPE