PERFORMANTE DINAMICE

Descoperiti placerea de a conduce un F-PACE, cu o manevrabilitate sportiva si motoare performante si eficiente, avansate din punct de vedere tehnologic.

F-PACE este pus in miscare de motorizarile sale puternice, alaturi de arhitectura usoara din aluminiu si de tehnologiile avansate de imbunatatire a performantelor dinamice. Impreuna, acestea asigura performante extraordinare si un consum redus de combustibil.

INCREDERE IN ORICE SITUATIE

Indiferent daca optati pentru varianta cu propulsie (RWD) sau pentru tractiunea integrala (AWD), F-PACE se conduce si se manevreaza intotdeauna ca un Jaguar.

GAMA DE MOTOARE INGENIUM

ngenium este noua gama de motoare Jaguar Land Rover care se remarca prin performante excelente, rafinament si eficienta. Cu tehnologii avansate si constructie integrala din aluminiu, motoarele Ingenium se caracterizeaza prin consum de combustibil si emisii de CO2 extrem de reduse.

INGENIUM DIESEL

Tehnologia Ingenium sta la baza a 3 dintre motoarele diesel disponibile pentru F-pace. Aceste motoare cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, dispun de bloc motor robust si de 2 arbori de echilibrare, care permit reducerea nivelului vibratiilor si o functionare rafinata. Toate motoarele sunt echipate cu tehnologie stop/start* si incarcare inteligenta prin regenerare - care recupereaza energia cinetica generata de franare pentru a incarca bateria - in vederea minimizarii consumului de combustibil, in special la deplasarea in oras.

*In functie de piata.

DESCOPERITI MOTOARELE INGENIUM

INGENIUM PE BENZINA

Noul motor turbo cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 250 CP, pe benzina, ofera cuplu si putere de neegalat la turatii mici. Prin constructia usoara si utilizarea pe scara larga a rulmentilor cu role, cu frecare redusa, sunt concepute pentru a fi rafinate si foarte eficiente.


INSPIRAT DE F-TYPE

Motorul pe benzina disponibil pentru F-PACE ofera putere si un raspuns prompt, fiind in acelasi timp mai eficient. Motorul V6 pe benzina supraalimentat, de 3,0 litri si 380 CP, este preluat de la F-TYPE. Motorul asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5,5 secunde. Acest motor realizat complet din aluminiu se remarca prin performante sportive si un cuplu motor ridicat la toate regimurile de turatie, precum si un sunet special.

SIGURANTA ACTIVA


SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMICA

Fie ca accelerati pe autostrada, abordati viraje pe drumuri nationale sau conduceti in oras, suspensia adaptiva dinamic* modifica raspunsul unui F-PACE, in functie de conditiile de deplasare si de stilul de condus. Sistemul regleaza continuu amortizoarele, pentru a asigura un echilibru optim intre comportamentul sportiv si confortul la rulare. 

*Standard pentru F-PACE S, indisponibila pentru motorul diesel cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 163 CP.


JAGUARDRIVE CONTROL

Sistemul specific JaguarDrive Control ofera schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, o reactie prompta in modul dinamic si schimbarea mai timpurie intr-o treapta superioara in modul Eco, pentru a imbunatati eficienta, iar modul ploaie/gheata/zapada asigura o deplasare mai lina in conditii de aderenta redusa. Va permite sa selectati modul de exploatare a unui F-PACE, de la unul foarte sportiv la unul care asigura reducerea consumului de combustibil.


TRACTIUNE INTEGRALA

Aplicatia software speciala Intelligent Driveline Dynamics a unui F-PACE echipat cu sistem de tractiune integrala (AWD) asigura tractiune la cerere. Cu un consum de combustibil si emisii de noxe mai reduse decat un sistem de tractiune integrala permanenta, sistemul este atat predictiv, cat si reactiv, pentru a preveni pierderea aderentei, nu restabilirea acesteia.


SISTEMUL TORQUE VECTORING

Tehnologia Torque Vectoring asigura o franare independenta si controlata a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, pentru a maximiza viteza de trecere chiar si pe cele mai stranse curbe, reducand efectul de subvirare si oferind o agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.


SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC

Servodirectia asistata electric (EPAS) ofera feedback si control impresionante. Se activeaza atunci cand trebuie - economisind combustibil, precum si energie, pentru situatiile in care aveti nevoie cu adevarat. Gestionarea sofisticata prin computer a siatemului EPAS variaza asistarea directiei in functie de situatie - mai mare la viteze mici si mai mica la viteze mari, pentru a asigura un raspuns imbunatatit.


SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC

Suspensia adaptiva dinamic (Adaptive Dynamics) isi modifica setarile pentru a corespunde stilului de condus si conditiilor de deplasare. Miscarile volanului si caroseriei sunt analizate de 500 de ori pe secunda. Apoi amortizoarele controlate electronic isi ajusteaza continuu taria, pentru a optimiza setarile suspensiei si a mentine dinamismul si confortul unui F-PACE.


MOD DINAMIC CONFIGURABIL

Inspirat de modelul sportiv F-TYPE, modul dinamic configurabil, disponibil optional*, permite setarea dinamicii unui F-PACE astfel incat raspunsul acceleratiei, transmisiei si directiei sa corespunda stilului de condus al soferului. Se activeaza atunci cand este selectat modul dinamic al sistemului JaguarDrive Control. Modul dinamic subliniaza caracterul sportiv al unui F PACE, imbunatateste raspunsul la apasarea pedalei de acceleratie, reduce servoasistarea directiei si asigura schimbarea vitezelor mai rapid si la turatii mai mari ale motorului.

*Numai pentru modelele cu transmisie automata. Standard pentru F-PACE S, indisponibil pentru motorul diesel cu 4 cilindri, de 2,0 litri si 163 CP.

 
SASIU SI SUSPENSIE

Sasiul si suspensia unui F-PACE ofera un echilibru perfect intre agilitate si confort la rulare.


STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

Structura usoara, din aluminiu a unui F-PACE este rigida si robusta, oferind o protectie excelenta tuturor pasagerilor, iar greutatea sa redusa imbunatateste eficienta, manevrabilitatea si franarea. F-PACE este printre cele mai usoare modele din clasa sa*, cu o distributie a greutatii aproape egala pe cele 2 punti*, care asigura o manevrabilitate excelenta si un comportament rutier sportiv.

*In functie de model si varianta de motorizare


TRANSMISII MANUALE SAU AUTOMATE

Transmisia automata cu 8 trepte a unui F-PACE este foarte rapida, lina si eficienta. Schimba imediat treptele de viteza, pentru acceleratii rapide si depasire fara efort. Treptele de viteza pot fi schimbate si manual, de la padelele de pe volan. Aceasta cutie de viteze usoara si foarte avansata contribuie la eficienta extraordinara a unui F-PACE.

F-PACE este SUV-ul sportiv care imbina placerea de a conduce cu functionalitatea si eficienta. 

TRIMITETI-MI INFORMATII