INTERIOR

Habitaclul unui F-PACE imbina eleganta si sportivitatea, pentru a crea cel mai modern design contemporan.

F-PACE este echipat cu o gama diversificata de tapiterii din piele de cea mai buna calitate si cu ornamente sofisticate. Aceste materiale premium transforma habitaclul F-PACE-ului in unul dintre cele mai configurabile din clasa sa.

LUX SI SPORTIVITATE

Habitaclul unui F-PACE va intampina cu eleganta si cu un stil sportiv, indraznet. Alegeti dupa preferinte, din gama de culori si materiale de lux.

 

CALITATE SI MAIESTRIE

F-PACE dispune de unul dintre cele mai configurabile habitacluri la aceasta clasa. Cu o calitate a fabricatiei specific britanica, materiale premium, alese cu grija, piele moale si ornamente sofisticate.

CONFIGURATI UN F-PACE

Configurati un F-PACE ideal, perfect potrivit stilului dvs. de viata. Puteti selecta modelul, alege varianta de motorizare si rasfoi prin gama noastra de culori, jante si alte optiuni.

TRIMITETI-MI INFORMATII

ILUMINARE AMBIENTALA HABITACLU

Personalizarea poate fi imbunatatita cu iluminarea ambientala configurabila pentru habitaclu*, care creeaza un efect vizual special si primitor, o atmosfera relaxanta pentru toti pasagerii. Sistemul evidentiaza cele mai fine detalii de design interior, cu iluminarea discreta in 10 culori diferite. F-PACE poate crea o ambianta potrivita starii dvs. de spirit.

* Dotare standard pentru First Edition

SPATIU IN SPATE

In spate, spatiul pentru picioare si genunchi este de 945, respectiv 65 mm. Locul este suficient pentru transportul in conditii de confort a 3 adulti, iar scaunele spate pot fi echipate cu sistem electric de inclinare, disponibil optional* - pozitia perfecta pe scaun poate fi obtinuta prin simpla apasare a unui buton.

*Echipament optional.

PLAFON PANORAMIC

Optati pentru unul dintre plafoanele noastre din sticla, disponibile optional*, pentru a inunda cu lumina habitaclul unui F-PACE si a imbunatati senzatia de spatiu. Pentru un plus de confidentialitate si pentru a reduce efectul de sera in bataia directa a soarelui, fiecare plafon panoramic este echipat standard cu un parasolar actionat electric.


CONFIGURATI UN F-PACE

F-PACE este SUV-ul sportiv care imbina placerea de a conduce cu functionalitatea si eficienta. Creati un F-PACE perfect, cu ajutorul configuratorului.

TRIMITETI-MI INFORMATII