EXTERIOR

Stilul robust, agil si caracterul sportiv ofera unui F-PACE o personalitate distincta. Cu indicii de design de la Jaguar F-TYPE, F-PACE este un SUV performant, cu aptitudini sportive.

F-PACE este cel mai nou dintr-o gama de modele elegante si incitante. Proportiile sale sunt dinamice, aerodinamice si permit obtinerea unor performante excelente. Completand aspectul impunator, silueta sa fluida este evidentiata de linia descendenta a plafonului.

AERODINAMICA AVANSATA

Performantele aerodinamice ale unui F-PACE sunt rezultatul direct al designului caroseriei si se remarca printr-un coeficient aerodinamic redus, CX 0,34*. Rezultatul este o forma foarte atletica a caroseriei. Aerodinamica foarte avansata permite reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2 si a zgomotului la inaintare, imbunatatind in acelasi timp stabilitatea la viteze mari si increderea soferului.

*In functie de varianta de motorizare.

JANTE DIN ALIAJ USOR

F-PACE ofera o gama diversificata de jante din aliaj usoare si aerodinamice, cu un diametru cuprins intre 18'' si 22'' - completarea perfecta a aspectului dinamic al unui F-PACE. 

F-PACE este SUV-ul sportiv care imbina placerea de a conduce cu functionalitatea si eficienta. Creati un F-PACE perfect, cu ajutorul configuratorului.

TRIMITETI-MI INFORMATII