CONCURS F-PACE

CASTIGA O EXPERIENTA DE CONDUS MEMORABILA: UN CIRCUIT VIP CU F-PACE

Fii printre primii care testeaza un crossover cu performante de exceptie, Noul F-PACE. Jaguar iti ofera tie si unui partener sansa de a castiga o excursie memorabila de patru zile pe superba Coasta Dalmata si de a conduce un F-PACE pe cateva dintre cele mai pitoresti drumuri europene.


PARTICIPA ACUM

Descarca regulamentul

F-PACE este cel mai practic model sportiv Jaguar. Imbina placerea pura de a conduce si eficienta. Avansat tehnologic pe toate planurile, F-PACE promite o calatorie sigura si incitanta. Poate parcurge orice traseu si face fata cu brio cerintelor zilnice. F-PACE este un Jaguar pentru dvs. si pentru familie.

Aflati mai multe

JAGUAR F-PACE, TESTAT IN CONDITII EXTREME

De la temperaturile foarte inalte si praful din Dubai, pana la gheata si zapada din nordul Suediei, noului Jaguar F-PACE i-au fost testate limitele in unele dintre cele mai neospitaliere medii de pe pamant.

AFLATI MAI MULTE
NOUL F-PACE ESTE IN FORMA PERFECTA PENTRU PROVOCAREA DE LA TOUR DE FRANCE

Noul crossover sport, de inalta performanta, ofera o combinatie de agilitate, versatilitate si caracter practic. Aceste atribute il fac sa fie vehiculul de suport perfect pentru etapa de deschidere a campaniei Team Sky la Tour de France 2015. Descopera unele dintre numeroasele sale atribute – inclusiv spatiul de depozitare generos - urmarind filmul de mai jos.

Aflati mai multe


CONDU CA UN PROFESIONIST CU JAGUAR SI TEAM SKY

Jaguar este Partenerul Oficial al Team Sky inca de la inceput, din 2009 si, indiferent daca este pe doua sau pe patru roti, pasiunea pentru performanta a ramas aceeasi. Proiectul “Ride like a Pro”, produs de acest parteneriat de succes, reprezinta un mod amuzant si sociabil de a te bucura de ciclism cu oameni care iti impartasesc pasiunea, 42 de evenimente fiind planificate pentru lunile iulie si august, dedicate oamenilor cu abilitati in ciclism.

Aflati mai multe