ACCESORII F-PACE

Configurati un F-PACE in functie de stilul de viata. Selectati din gama noastra completa de accesorii practice si elegante. 

Cu accesoriile Jaguar, puteti da o nota personala unui F-PACE. Acestea pot imbunatati un F-PACE in mai multe feluri, fie ca este vorba de personalizarea vehiculului in stil propriu, imbunatatirea functionalitatii sau petrecerea timpului liber. Cele mai populare accesorii sunt grupate in 4 pachete: Style, Sporting, Touring si Outdoor. Selectati unul dintre aceste pachete sau alegeti combinatia de accesorii individuale perfecta pentru dvs.

CONFIGURATI UN F-PACE


PACHET STYLE

Ca si cum un Jaguar F-PACE nu ar fi fost suficient de elegant, aceste accesorii imbunatatesc stilul exterior si interior al masinii.


PACHETUL STYLE INCLUDE:

Capacele oglinzilor si prizele de aer laterale din fibra de carbon dau o nota suplimentara de sportivitate unui F-PACE.

CONFIGURATI UN F-PACE

PACHET SPORTING

Daca va place ciclismul, surfingul sau alt sport care presupune transportul de echipament, pachetul Sporting permite unui F-PACE sa se adapteze perfect stilului dvs. de viata.


PACHETUL SPORTING INCLUDE

Bare transversale Jaguar pentru transportul pe plafon al tuturor echipamentelor; un suport pentru biciclete usor de montat, cu fixare pe furca, pentru biciclete usoare si roti de curse. Activity Key va permite sa traiti viata din plin cu mai multa usurinta. Bratara este robusta si complet impermeabila. Astfel puteti sa participati la o gama diversificata de activitati - de la scufundari la inot - fara sa trebuiasca sa lasati in alta parte cheia automobilului.

CONFIGURATI UN F-PACE

PACHET OUTDOOR

Calatoriile in afara orasului pot lasa urme pe vehicul. Pachetul Outdoor va permite sa pastrati un F-PACE curat si in stare perfecta.


PACHETUL OUTDOOR INCLUDE

Aparatori de noroi fata si spate, care protejeaza caroseria impotriva noroiului si loviturilor pietrelor; covorasele din cauciuc robuste, cu sigla Jaguar, permit pastrarea curateniei mochetelor; un F-PACE echipat cu un covoras din cauciuc pentru portbagaj, usor demontabil in vederea curatarii si cu scari laterale fixe, care asigura un acces usor soferului si pasagerilor.

CONFIGURATI UN F-PACE

PACHET TOURING

De la weekenduri petrecute la munte, la calatorii de afaceri, daca parcurgeti distante lungi, pastrati gentile, hainele si celelalte articole asigurate si organizate, cu ajutorul pachetului Touring.


PACHETUL TOURING INCLUDE

O cutie pliabila in portbagaj, care permite asigurarea bagajelor; un suport pentru iPad sau iPad Mini; si un kit de plasa de separare.

CONFIGURATI UN F-PACE