• Jaguar F-PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • JAGUAR E‑PACE

  Noul E-PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I-PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I-PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F-TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

APPROVED USED

PROMISIUNEA PRIVIND VEHICULELE JAGUAR APPROVED

Fiecare vehicul Jaguar este la fel de însufleţit ca în ziua în care a fost creat, indiferent dacă este nou sau Approved. Aşadar, puteţi avea certitudinea că vehiculul dvs. Jaguar Approved este autentificat, revitalizat şi la fel de viu ca în ziua în care a fost creat. Pentru a garanta faptul că pleacă de la distribuitor într-o stare optimă, s-a pus în aplicare o promisiune pentru client privind vehiculul Approved. Aceasta vă conferă linişte deplină şi vă asigură că vehiculul vă oferă cea mai captivantă experienţă de condus posibilă.

CĂUTARE VEHICULE APPROVED

GARANTIE JAGUAR APPROVED 2 ANI IN LIMITA A 150.000 DE KM

Garanţia Jaguar Approved este oferită exclusiv pentru vehiculele cu vechimea sub 5 ani, care au parcurs mai puţin de 100.000 kilometri în momentul achiziţiei şi este valabilă printr-un Distribuitor Jaguar autorizat.

Această acoperire cuprinzătoare este echivalentul unei garanţii pentru vehicul nou. Se folosesc numai piese Jaguar originale, garanţia acoperă reparaţii pentru defecţiuni mecanice şi electrice bruşte şi inopinate, iar lucrările sunt efectuate întotdeauna de tehnicienii noştri instruiţi. Nimic mai puţin. Nu există limită la numărul de cereri pe care le puteţi face, până la preţul de achiziţie al vehiculului, iar Garanţia acoperă o perioadă de minimum doi ani. Aceasta este disponibilă numai prin intermediul unui Distribuitor Jaguar autorizat.

ASISTENTA RUTIERA TIMP DE 24 DE LUNI 24/7 IN EUROPA SI MAREA BRITANIE

Asistenţa Jaguar este un program de asistenţă cuprinzător, conceput special pentru şoferii de vehicule Jaguar, pentru a le oferi linişte absolută. Programul furnizează asistenţă pentru orice urgenţă automobilistică, de la imobilizare cauzată de defecţiune sau de accident, până la urgenţe minore, precum pană de pneu sau pierderea cheilor.

Toate vehiculele Jaguar Approved sunt acoperite pe întreaga perioadă de garanţie de Asistenţa rutieră din tarile europene si Marea Britanie. Aceasta funcţionează 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an şi include pornirea de acasă, închirieri de vehicule, pregătiri de călătorie ulterioară, relivrarea vehiculului, cazare şi serviciul de management în caz de accident. Toate sunt incluse.

INSPECŢIE MULTIPUNCT 165

Aplicăm o listă de verificare cu 165 de puncte de inspecţie, care trebuie urmată strict. Aceasta vă garantează că vehiculul dvs. este în cea mai bună stare electrică şi mecanică posibilă şi caroseria sa este impecabilă. Tehnicienii noştri realizează aceste controale cu rigurozitate maximă, utilizând cele mai recente tehnologii, scule şi echipamente de diagnosticare. Inspecţia include întotdeauna vopseaua, habitaclul, o pregătire completă a motorului, un test rutier şi o inspecţie finală înainte ca unul dintre tehnicienii noştri Jaguar să semneze personal pentru respectivul vehicul. Toate vehiculele trebuie să fie supuse tuturor celor 165 de controale pentru a deveni vehicule Jaguar Approved.

TEHNICIENII NOŞTRI

Doar un anumit tip de persoană poate oferi nivelurile de profesionalism, de competenţe şi de atenţie la detalii pe care le solicităm. Orice lucrare de recondiţionare va fi realizată de tehnicieni Jaguar instruiţi, care folosesc scule specifice, echipamente de diagnosticare şi piese Jaguar originale. Lucrăm întotdeauna conform celor mai precise standarde, de aceea numai Distribuitorii noştri Approved trebuie să realizeze aceste lucrări.

VERIFICARE INDEPENDENTĂ A KILOMETRAJULUI ŞI A ISTORICULUI

Istoricul fiecărui vehicul este verificat temeinic prin intermediul unor cercetări de piaţă de vârf, independente. Toate vehiculele sunt livrate cu un Kilometraj verificat independent şi cu un Istoric certificat al proprietăţii, pentru a vă asigura că nu există restanţe de plătit pentru vehicul şi că nu a fost furat sau radiat. Acest lucru vă asigură că demaraţi ştiind că noul dvs. Jaguar Approved are un istoric complet şi se ridică la înălţimea aşteptărilor dvs.

TEST RUTIER

Fiecare vehicul este supus unui test rutier, în care tehnicienii încearcă să evalueze caracteristicile de performanţă unice ale fiecărui vehicul. De exemplu, suspensia, vibraţiile, sistemele de frânare, performanţa motorului, transmisia şi alte nouă zone specifice sunt monitorizate pentru a asigura o performanţă maximă. Pe scurt, înseamnă că vehiculul dvs. Jaguar Approved este la fel de plin de viaţă ca unul nou.

INSPECTATE INDEPENDENT

Pentru a menţine standardele ridicate pe care ni le stabilim pentru noi şi Distribuitorii noştri, se realizează regulat o inspecţie independentă a atelierului de service, a unităţilor şi a personalului nostru. Aceasta acoperă toate aspectele Programului Approved din perspectiva clientului, inclusiv unităţile şi vehiculele propriu-zise.

CĂUTARE VEHICULE APPROVED

Centura Timisoara Nord, KM1+200, Loc Ghiroda, 307200, Jud Timis